Modele de pictat pe pereti

“Dacă vorbim de cupluri romantice, un tablou cu FLORI e potrivit chiar și în dortoirs, Gama de Culori fiind restransă: griuri, brunuri. La Răsărit, să nu uităm că trebuie să avem o icoană. Eu am pictat și PE lemn și PE sticlă. Dacă locuința DVS. dispune de holuri, dar nu sunt DIN cele mai mari, tablourile motivaționale te vor ajuta atunci Când intri sau ieși DIN casă. Te vor stimula să ai o atitudine pozitivă, prin mesajul transmission – DIN compoziții și DIN Armonia culorilor sau pot fi anonce chiar și texte. Ca și teme, alegeți FLORI (Orhidee, MACI, magnolii) sau COMPOZIȚII ABSTRACTE, care pot completa stilul moderniste, High-Tech al livingului DVS. Se încearcă să se creeze o Armonie între lucrările de pictură de PE pereți si ce mai aveți in Jur (Armonie cromatică, Mare-MIC). Există Trucuri soin pot mări Vizual încăperea prin așezarea tablourilor/perete. Pentru că anul trecut Roxana a devenit mămică, a trebuit cumva să găsească o reclamatiile de a-şi adapta pasiane cu Noul statut: “AM început să intru PE Alt domeniu şi anume PE partea de fait à la main.

AM pictat PE tot ce se putea picta: pahare, pantofi, genţi, tricouri, cutii, Pietre, perniţe décor sau orice Alt suport care poate fi transformationnelle Într-un cadou UNIC şi memorabil “. Fie că vorbim de pahare de nuntă pictate, de portretul celor Dragi PE un Tricou sau de o cană cu o declaratie de dragoste, Roxana este Mesagerul Care consemnează sentimente Frumoase prin pensulă. IAR povestea EI ne reaminteşte Cât de important este să preţuim momentele UNICE DIN Viaţa noastră cu lucruri MICI, făcute cu dragoste. Atunci cand decorațiunile DIN Camera Copilului nu vă mai mulțumesc, e nevoie de ceva Nou pentru copii; e nevoie de o pictură PE perete. Orice perete poate fi pictat, El devine astfel atracția spațiului, sont un impact puternic, e locul preferat al copiilor. Deasupra patului poate STA o lucrare Mare, Care să amintească de ex: de PRIMUL SĂRUT, de faptul ca acel cuplu e tot îndrăgostit. Dar și Alte tablouri cu ipostaze ALE dragostei trăite de EI (cele mai recente lucrări ALE artistului). “Eroii din desene Animate și nu numai, Dar și Alte personaje pentru copii, unele dintre ele DIN poveștile Mele. Există, cum bine știți, personaje pentru fetițe, altele pentru baieți.

Eu, fiind Mama de băiat si de fetiță, le-AM pictat PT amandoi în aceeași cameră “, ne mai spune Norica. Camere de copii, grădiniţe, Restaurante, Hoteluri, sufragerii, bucătării, tavane, piscine – toate au trecut prin mâna talentată a Roxanei. De creativitatea şi îndemânarea EI au beneficiat oameni DIN oraşele mari ALE României, Dar şi DIN străinătate. “AM la paroade în care aveam lucrări una după Alta. Într-o zi eram la Suceava, un doua Zi la Timişoara, une Treia la Bucureşti. Recunosc, începutul nu a fost uşor Dar, Dacă Îţi place cu Adevărat CEEA CE faci şi Dacă adaugi puţin suflet, ça dispus să faci mai multe sacrificii. Eu simt că Las bucăţi DIN mine în fiecare lucrare. Atunci Când pictez am o Stare de bine şi sunt sigură că se simte asta Când priveşti un perete pictat de mine “spune Roxana. Preţul unei picturi incepe de la 100 de lei şi poate Urca, în funcţie de complexitate şi mărime, pana la 3,000 de lei.